Bereik en breng in beweging

We bouwen relaties tussen echte mensen en merken

Door de (h)echte relatie met deze niches weten we wat er speelt en gaat spelen. Deze kennis bundelen we in onze verhalen. Een vertelkracht die we ook inzetten voor merken.

Onze agencies

NextDay

Mediasales Agency

Ons mediasales bureau NextDay vertegenwoordigt naast ons uitgeefportfolio meer dan 100 mediamerken door heel Nederland.

DIGITAL ENTERPRISES feest 53

No Fronts

Full-service content marketing agency

In samenwerking met tv-presentator Dennis Weening koppelt No Fronts merken aan de juiste gezichten en boodschappen. Zo ontwikkelt en realiseert No Fronts content marketing campagnes van strategie tot distributie.

Adverteren 2de foto

Wat kunnen we voor

jouw merk betekenen?

Content marketing


Van branded content format tot contentplatform; we ontwikkelen het voor jouw merk. Voor verdieping op je huidige campagne of het claimen van een nieuw thema.

Print


Voetbal International is de print-vedette in onze selectie en biedt een ruime hoeveelheid advertentieformaten in print. Van advertorial tot advertentie.

Influencer marketing


No Fronts ontwikkelt, produceert en distribueert influencer campagnes op maat. Ze selecteren de ideale gezichten voor jouw merk en vertalen via deze influencers jouw boodschap naar de doelgroep.

Display


Schaalbaar en kwalitatief; NextDay biedt talloze mogelijkheden in display advertising. Of je nu weet welke formaten je wilt inzetten of hulp nodig hebt bij je strategie; NextDay helpt.

Programmatic


Open markt en direct deals; we kunnen op beide manier een koppeling leggen tussen vraag en aanbod. Zo helpen we je op weg in Programmatic Advertising.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op