PXR logo

Ons verhaal


De wereld lijkt kunstmatiger te worden. Techniek en innovatie brengt de wereld vaak verder. Maar de echtheid voelt soms ver weg. Vluchtige contacten, nietszeggende gesprekken, lekke luchtkastelen. De menselijkheid sijpelt weg. Dat leidt naar nergens. Want zonder dat je mensen écht begrijpt, is echt waardevol contact onmogelijk.


Daardoor zitten mensen en merken vast in een wereld vol vluchtigheid. Daarom zijn wij er voor de echte. Voor hen die er wat om geven. Voor de liefhebbers en de fans. Voor de oprechte passie en directe relatie. Voor de resultaten van morgen én meerjarige successen.


Wij snappen de seizoenskaarthouders én 818-bezoekers. Het balen voor Jos, het juichen voor Max. Voor de grote spelers op het scherm en de debutanten in de wieg. In een digitale wereld bouwen we relaties tussen deze echte mensen.

Hoe het begon?


PXR maakte zijn debuut in 2015. Toen nog onder de naam Digital Enterprises. Het bedrijf startte aanvankelijk als technologiebedrijf in online advertising.


Al snel ontwikkelde Digital Enterprises zich door en er ontstond een online uitgeefoperatie. Met titels als VoetbalPrimeur en GPblog werd sportliefde verankerd in de speelstijl van Digital Enterprises.

Amsterdam maps

De advertentieservices van het bedrijf werden ondergebracht in het nieuwe label NextDay.

Vier jaar na de oprichting roerde Digital Enterprises zich op de zakelijke transfermarkt door Voetbal International over te nemen. Een beslissing die de claim van Digital Enterprises op de wereld van voetbalmedia verder verstevigde.

In 2022 ging Digital Enterprises op in het nieuwe PXR. Een volwaardig mediabedrijf met digitale roots, tech in de vingers en sport in het hart. Uniek gepositioneerd als onafhankelijke partij in het Nederlandse landschap. Met het grootste unieke bereik op het gebied van mannen en sport.

PXR Feestje


Onze aanvoerders

Directie

 • Ernst

  Ernst Keyzer

  Algemeen Directeur

 • Marc

  Marc Pultrum

  Financieel Directeur

Management

 • Wout

  Wout Stravers

  Directeur Operationeel

 • Joris

  Joris Bouman

  Directeur Commercie

 • Edwin

  Edwin Veldhuizen

  Directeur Techniek

 • Jolke

  Jolke Roozen

  Directeur HR

 • Denis

  Denis Doeland

  Directeur Digital/Marketing a.i.

Vacatures

Ben jij een echte?

Wij zoeken altijd nieuwe mensen

Bekijk de vacatures