MEDIA

13 jun. 23

Algemeen directeur Ernst Keyzer treedt toe tot bestuur Magazine Media Associatie

Ernst Keyzer, algemeen directeur van PXR, is tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot bestuurslid van de Magazine Media Associate (MMA).

Naast Ernst zijn ook Hugo Blom (VPRO), Marscha Krouwel (Hearst Netherlands) en Edwin Reinerie (Winq Media) benoemd tot bestuursleden. Zij vormen nu samen met Erwin van Luit (Roularta Media), Martijn van der Spek (VDS Publishers), Arjan Kropman (F&L Media) en Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media) het MMA-bestuur.

"Ik ben heel blij dat Marscha, Edwin, Ernst en Hugo ons bestuur komen versterken", aldus bestuursvoorzitter Erwin van Luit. "Door hun komst hebben we in het MMA bestuur een goede afspiegeling en vertegenwoordiging van de verschillende soorten magazine-uitgevers. En dat is belangrijk, ons doel als MMA is immers om maximale waarde toe te voegen voor al onze leden. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe bestuursleden hier samen met het reeds zittende bestuur een goede invulling aan zullen geven."

PXR is de uitgever van Voetbal International en heeft tevens digitale titels als Bright, VoetbalPrimeur en GPblog.com in het portfolio.

De Magazine Media Associatie (MMA) is de brancheorganisatie voor multimediale magazinemerken in Nederland. De MMA behartigt de belangen van 26 aangesloten magazine mediabedrijven en ondersteunt haar leden actief in het vergroten van de positie van hun mediamerken op de consumentenmarkt.

Website Ernst