Algemeen

03 nov. 22

PXR voor de tweede keer aanwezig op Womenhack Amsterdam

PXR was onlangs met een eigen stand aanwezig op de Womenhack Amsterdam, een recruitmentevent gericht op meer diversiteit binnen de techwereld.

Op donderdag 28 oktober stonden project manager Nienke van der Velde en product owner Niels Engelman met een PXR-branded tafel op het evenement. Dit leidde tot twintig ontmoetingen met in de techwereld werkzame vrouwen, in functie variërend van product owner tot developer. "We hebben veel leuke en inspirerende gesprekken gehad", zegt Nienke over het recruitmentevent bij Hubs aan de Danzigerkade. "Het is altijd goed om andere vrouwen in de technindustrie te kunnen ontmoeten."

Het is de tweede keer dat PXR op bij Womenhack aanwezig is. Het vorige event leidde tot versterking in het designteam. "Het was mooi om namens PXR aanwezig te zijn op een evenement dat bijdraagt aan meer diversiteit op de werkvloer", aldus Niels. "Naast de diverse samenstelling was ook de kennis en kunde in overvloed aanwezig onder de kandidaten en hebben we veel inspirerende gesprekken mogen voeren met potentiële nieuwe collega's."

Benieuwd naar onze (tech)vacatures? Bekijk ze hier!

Womenhack zet zich in voor een inclusieve en diverse werkvloer binnen de techwereld. Tijdens de recruitmentevents kunnen werkzoekenden middels speeddates kennismaken met potentiële werkgevers, en andersom.

Womanhack artikel