ALGEMEEN

19 jun. 23

Voetbal International en Football Travel Group lanceren VI Travel

Voetbal International en Football Travel Group kondigen met trots de lancering van VI Travel aan. Een unieke samenwerking die voetbalfans in staat stelt om snel, gemakkelijk en voordelig voetbalreizen naar de grote competities in Europa te boeken.

Vi travel blog 800x400

VI Travel stelt voetballiefhebbers in staat om hun droomreizen naar wedstrijden in de meest prestigieuze voetbalcompetities van Europa te realiseren. VI Travel is het resultaat van de expertise en passie van gerenommeerde partijen met diepgaande kennis van de voetbalwereld en de ervaring van het organiseren van voetbalreizen. VI Travel biedt de voetbalfan niet alleen toegang tot de stadions, maar ook een unieke voetbalervaring.

Joris Bouman, Commercieel Directeur PXR (uitgever van Voetbal International), is verheugd met de samenwerking: “De sterke ontwikkeling van VI als digitaal platform biedt ruimte om direct diensten aan consumenten te leveren. Onder de noemer VI Travel zal PXR inspelen op de groeiende behoefte van consumenten aan bijzondere ervaringen. Europees topvoetbal biedt dat op nagenoeg elk prijsniveau!”

“Samen met de Football Travel Group bieden we inspirerende en unieke voetbal belevenissen aan. De waardering van consumenten voor de producten en de service van VI Travel zal de sleutel zijn in het succes. We zijn blij dat we met de Football Travel Group een toegewijde en deskundige travel partner hebben gevonden.”

Mike Tol, eigenaar van de Football Travel Group, reageert vol trots op de lancering. “VI is een prachtig A-merk en een gevestigde naam in de voetbalwereld. We zien dit als een mooie kans om VI Travel te starten. Een samenwerking met VI biedt ons als gerenommeerde voetbal reisorganisatie met meer dan tien jaar ervaring, de mogelijkheid om nu nóg meer voetbalfans te bereiken – en dus nog meer mensen blij te maken.”

Met VI Travel kunnen fans rekenen op een mooie ervaring van begin tot eind. Het gebruiksvriendelijke online platform biedt een breed scala aan voetbalreis opties, waaronder tickets voor wedstrijden, accommodaties met eventueel vluchten dan wel busreizen. Het aanbod varieert van losse tickets tot de compleet ontzorgde en verzorgde reizen tegen betaalbare prijzen. Het boekingssysteem is simpel en klantvriendelijk vormgegeven.

Voetbal International en Football Travel Group nodigen voetbalfans uit om VI Travel te ontdekken op de website www.vi-travel.nl en zich te laten inspireren door het aanbod aan beschikbare voetbaltrips.

Over Voetbal International:

Voetbal International is dé autoriteit op het gebied van voetbal in Nederland. Al meer dan 55 jaar bieden wij fans, spelers, coaches en andere voetballiefhebbers diepgaande analyses, verhalen, nieuws en inzichten over de sport waar we allemaal van houden.

Over Football Travel Group:

De Football Travel Group is een overkoepelende organisatie voor onder andere de gerenommeerde voetbalreisbureaus Number 1 Voetbalreizen en VoetbalreizenXL. Dankzij duidelijke prijzen zonder verborgen kosten, een helder boekingsproces en persoonlijk contact scoort de Football Travel Group op gebied van klanttevredenheid gemiddeld een 9,3.